Późne tacierzyństwo
Ile lat powinien mieć maksymalnie tata myśląc o dziecku, by nie było to krzywdą dla dziecka? Jak uważacie?
Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Komentarz
Facet który się niezdrowo prowadzi, ma szanse wykorkować po 60tce.
Oczywiście pomijam sytuacje chorobowe na które nie ma się większego wpływu, bo możesz mieć dziecko w wieku 20 lat i wykorkować dwa lata później.
A facet prowadzący się zdrowo - 80 lat to nie jest jakiś niesamowicie zaawansowany wiek. Jak będziesz miał dziecko w wieku 55 lat powiedzmy, to zdąży się usamodzielnić, najwyżej nie pomożesz mu w swoich wnukach.
Także luz - masz jeszcze trochę czasu
Jeśli bierzemy opcje dwie: ma się począć lub nie.
Mój dziadek miał dzieci dopiero po 40tce.
Żył 103 lata, odchował dzieci, my wnuki mieliśmy dziadka bardzo długo, i sporo prawnuków też poznało dziadka.
Ojcostwo przystoi dużo dłużej.
To zależy, czy PRZED ślubem czy PO
Całe dorosłe życie palił sporty bez filtra, najbardziej lubił tłusty boczuś, dom wybudował za pieniądze zarobione w fabryce azbestu, doczekał wnuków od tej najmłodszej córki,która była w wieku jego najstarszego wnuka .
Odwagi @pawelk
Dlaczego od razu po temacie wątka poznałam autora ???
A ja niby też coś ćwiczę i gram w nogę, więc bywa jeszcze gorzej.
Strasburgera albo Korwina łatwiej, tzn pewnie szybciej poznamy odpowiedź:)
Zmarł, gdy miałam 12 lat i to tylko dlatego, że Pani doktor zdiagnozowała jego zapalenie płuc jako hipochondrię.
Ja jeśli chodzi o mnie pozdrawiam ze szczytu (M nie badany, pierwsze i poki co ostatnie prezent urodzony na pięćdziesiątkę).
Powodzenia i nie ma co zwlekać
Za późno