Szybka jesteś. W twoim imieniu chyba synowie odrzucili mnie sniezkami. U nas tak biało jak na twoim zdjęciu i cały dzień sypie, a ja dopiero zauważyłam ze miesiac sie zmienil.
Różyczki kochane, pod tym linkiem znajdziecie mnóstwo informacji o różańcu, świadectwa i wiele wiele budujących treści: https://adonai.pl/modlitwy/?id=rozaniec&action=1 Znajdziecie również 15 obietnic Matki Bożej dla tych, którzy odmawiają różaniec. Warto się z tym zapoznać, bo to słowa wylewające otuchę do serca!
Proszę o dołączenie do modlitwy 12. intencji - za małżeństwo K. i T. By ona uwierzyła, że rozwód to nie jedyne wyjście, a on, by zobaczył sytuację i zechciał się starać.
Nie wiem kiedy przeleciał ten kwiecień.... Jak zobaczyłam teraz na zdjeciu z 1 kwietnia ten śnieg...to aż mnie zeslabilo. Mam nadzieję, że już się wyśnieżyło, wyśnieżyło i sobie poszło, bo ja tu od jutra maj ogłaszam i ma być pieknie!
W tym miesiącu prosimy @Polly o odmawianie modlitw rozpoczynających rozaniec. Zapraszam, chodźcie się podpisać pod zmianą tajemnic. Pamiętajmy też w naszych modlitwach i polecajmy te trzy małżeństwa, które nam ostatnio powierzyły modlitewnie @OlaN, @Ganna4 i @Duduś.
Napisała do mnie Polly, że musi zrezygnować z udziału w Róży więc zwalnia się u nas jedno miejsce: 3 tajemnica radosna jest do wzięcia. Czekam na Wasze 17 podpisów pod rozpiską i szukamy nowej osoby na miejsce Polly.
Komentarz
Kwiecień 2022
Tajemnice radosne:
1. @Duduś
2. @karolina
3. @Monika7
4. @Shrekowa
5. @mamlu
Tajemnice światła:
1. Mąż @mamlu
2. @Zuzapola
3. @OlaN
4. @Zosia
5. @Honi
Tajemnice bolesne:
1. @TecumSeh
2. @Paulina
3. @Wela
4. @AnetaSe
5. @Skatarzyna
Tajemnice chwalebne:
1. @Madzikg
2. @groszek
3. @Rejczel
4. @AgataZi
5. @Polly
Modlitwy wstępne: @Duduś ( Znak Krzyża, Wierzę w Boga, Ojcze Nasz, Zdrowaś Maryjo x 3). Podpisujemy listę obecności szybko i sprawnie.
Znajdziecie również 15 obietnic Matki Bożej dla tych, którzy odmawiają różaniec. Warto się z tym zapoznać, bo to słowa wylewające otuchę do serca!
Proszę o dołączenie do modlitwy 12. intencji - za małżeństwo K. i T. By ona uwierzyła, że rozwód to nie jedyne wyjście, a on, by zobaczył sytuację i zechciał się starać.
Kwitnąca, pachnąca rozpiska na:
Maj 2022
Tajemnice radosne:
1. @Polly
2. @Duduś
3. @karolina
4. @Monika7
5. @Shrekowa
Tajemnice światła:
1. @mamlu
2. Mąż @mamlu
3. @Zuzapola
4. @OlaN
5. @Zosia
Tajemnice bolesne:
1. @Honi
2. @TecumSeh
3. @Paulina
4. @Wela
5. @AnetaSe
Tajemnice chwalebne:
1. @Skatarzyna
2. @Madzikg
3. @groszek
4. @Rejczel
5. @AgataZi
W tym miesiącu prosimy @Polly o odmawianie modlitw rozpoczynających rozaniec. Zapraszam, chodźcie się podpisać pod zmianą tajemnic. Pamiętajmy też w naszych modlitwach i polecajmy te trzy małżeństwa, które nam ostatnio powierzyły modlitewnie @OlaN, @Ganna4 i @Duduś.
Czyli, że ja początkowe...ok
Tajemnice radosne:
1. @AgataZi
2. @Polly
3. @Duduś
4. @karolina
5. @Monika7
Tajemnice światła:
1. @Shrekowa
2. @mamlu
3. Mąż @mamlu
4. @Zuzapola
5. @OlaN
Tajemnice bolesne:
1. @Zosia
2. @Honi
3. @TecumSeh
4. @Paulina
5. @Wela
Tajemnice chwalebne:
1. @AnetaSe
2. @Skatarzyna
3. @Madzikg
4. @groszek
5. @Rejczel
AgataZi rozpoczyna a my za nią jak za panią matką. Widzimy się pod rozpiską
Modliłam się za małżeństwa.
Franciszkanie zapraszają na rekolekcje!
Lipiec 2022
Tajemnice radosne:
1. @Rejczel
2. @AgataZi
3. Skrzysztof
4. @Duduś
5. @karolina
Tajemnice światła:
1. @Monika7
2. @Shrekowa
3. @mamlu
4. Mąż @mamlu
5. @Zuzapola
Tajemnice bolesne:
1. @OlaN
2. @Zosia
3. @Honi
4. @TecumSeh
5. @Paulina
Tajemnice chwalebne:
1. @Wela
2. @AnetaSe
3. @Skatarzyna
4. @Madzikg
5. @groszek
Napisała do mnie Polly, że musi zrezygnować z udziału w Róży więc zwalnia się u nas jedno miejsce: 3 tajemnica radosna jest do wzięcia. Czekam na Wasze 17 podpisów pod rozpiską i szukamy nowej osoby na miejsce Polly.