Wycieczki klatki nie wchodzą w grę. Może na zdjęciu nie widać ale ona jest bardzo duża i przez drzwi tylko bokiem przechodzi niesiona przez dwie osoby - jedna nie chwyci wygodnie i stabilnie. Zresztą normalnie jak nie ma żadnych zdalnych to jestem w domu sama i siedzę głównie w gabinecie przy komputerze. Do tego nie potrafię się skupić na pracy jak mi coś gada, szumi, kwiczy czy się rusza. Potrzebuję ciszy. Ot taki głupi feler umysłu.
Ja swoje taszczylam , mìalam klatkę taka z 1 m na 1,5 m świnki wyjmowakam do pudełka, klatę w kawałki i przegapilam sprzatnelam co tam trzeba było ustawialam wkladalam świnki gadałam do nich , psu musiałam dac poniuchac itp to był cały rytuał, szczotkowanie glaskanie ich itp i raczej się swinkom podobał bo się upominaly
No, to juz wiem dlaczego klientki Katarzyny przestaly rodzić a przynajmniej tsk by wynikalo z martwego wątka w wiadomym mcu. Dzieki za zaproszenie! Z uwag technicznych to widzialam wszystkie wątki przed zalogowaniem oraz w watku porodowym krzaczowisko. help
@Wanda - widziałaś otwarte wątki przed zalogowaniem, a po zalogowaniu (ale przed akceptacją) zniknęły. Tak miało być, ale chyba dla czekających na akceptację zostawię te widoczne bo potem budzi to konfuzję:)
Komentarz
Może na zdjęciu nie widać ale ona jest bardzo duża i przez drzwi tylko bokiem przechodzi niesiona przez dwie osoby - jedna nie chwyci wygodnie i stabilnie. Zresztą normalnie jak nie ma żadnych zdalnych to jestem w domu sama i siedzę głównie w gabinecie przy komputerze. Do tego nie potrafię się skupić na pracy jak mi coś gada, szumi, kwiczy czy się rusza. Potrzebuję ciszy. Ot taki głupi feler umysłu.
Tylko nie mam czasu na razie czytać & nadrabiać zaległości.
Bardzo się cieszę, że tu jesteście.
Heh, Ty dziecko rodzisz i dajesz radę pisać... a ja tu bez mocno nieletnich nie ogarniam nowego forum
Żebym się nie pomyliła.
Czy to źle widziane?
Na tamtym był mózg czyli rąsie i nózie Najmłodszej... a tu mam tej samej rąsie i koci mózg.
Tak miało być, ale chyba dla czekających na akceptację zostawię te widoczne bo potem budzi to konfuzję:)