Udało się?
Mnie tak:)
Napiszcie kto już może się tutal logować.
Sorry za brak polskich liter w historycznych tematach - ogarniemy to:)
Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Mnie tak:)
Napiszcie kto już może się tutal logować.
Sorry za brak polskich liter w historycznych tematach - ogarniemy to:)
Komentarz
Mnie również udało się zalogować
No to ekstra:)
Wszystko tu wygląda na razie ubogo i krzaczki (literki) straszą, ale dajcie mi trochę czasu, a wszystko będzie działać:)
A jak na telefonie? Widać ok? U mnie tak, a u Ciebie?
Na telefonie jest ok. Na kompie jeszcze nie próbowałam. Jedyna uwaga forum i jego zawartość są widoczne przed zalogowaniem.
Na początku tak, ale teraz już nie
Możesz sprawdzić i potwierdzić? Bo to trwało parę minut, zaraz po odpaleniu, ale już zrobiłem porządek.
Teraz widać bez logowania cztery techniczne tematy, w tym ten, w którym piszemy.
Tak, przez chwilę tak faktycznie było, a teraz powinien być bez logowania widoczny tylko jeden temat:)
Jestem. Bez zalogowania było widać tylko ten wątek
Czyli jest tak, jak być powinno:)
Miło że jesteś:)
Jestem. Nie wiem, czy to dobrze, ale jestem. Na razie w telefonie sprawdziłam, z komputera później.
Jestem i ja :)
I od razu głaszam pierwsze pytanie: co oznacza ta mała literka f? Możliwość wygodnego cytowania forum na fb?
uff, udało się ale dopiero ze stacjonarnego. Na telefonie miałam failed to authenticate trzy razy. Jak kliknęłam w ten sam link z kompa to poszło dobrze od razu.
Się udało. I nawet nie było to jakoś szczególnie skomplikowane
Jestem
Uuuuuuu lalalala! jestem!
Udało się , ale miło...
@Tecum Seh wejdz na stare forum Małgorzata32 vel Nigella i jukaa mają problem z logowaniem tu. Może sprobujcie się dpogadać telefoniecznie czy coś:-)
Też miałam kłopot, ale już się udało.
Podoba mi się to proste wstawianie obrazków, ale nie będę już ćwiczyć ai wstawiania, ani waszej cierpliwości.
Na zdjęciu wnętrze cerkwi w Supraślu.
????
Uffff....
Mnie też się w końcu udało! Dzięki Wodzu za pomoc!
O matko z córko!!!! @Nigella , jaka radość!!!!
Zatem WITAJCIE!
Radość taka, że @Rien spać nie idzie, choć już się pożegnała. Będziesz ją, @Nigella miała na sumieniu, jak jutro dzieciom kaszkę przesoli ;-)
@Nigella - miło Cię widzieć!
Jakby co to nie czuję sie odpowiedzialna za tę kaszkę. :p
Nie próbuj @Katarzyna wpędzać mnie w poczucie winy.
Od razu ciasteczko jakieś na wejście by pasowało, @Nigella . Dobrze, że jesteś:)
Eh, znów mi się nie udało :-( A tak bym czasem chciała wpędzić kogoś innego niż siebie samą...
;-)
Idę, idę, bo dziecia młodsza ma ostatnio fantazję z kurami wstawać. I mało kaszkę przesolę - sól pokaszę i to dopiero będzie! ;).
Śpijcie dobrze!: przedsennie Was Panu Bogu bardzo polecam... a co.
A tak szczerze? Nie mogę sie przyzwyczaic do tej Nigelli.
Ja się już "zrosłam" z Małgorzata32. Dziwnie mi jak sie zwracacie do mnie per @Nigella. Tak jakby to nie o mnie chodziło
Cóż - nowa tożsamość, to się trzeba przyzwyczaić... ;-)
Ciasteczko takie samo (choć nie to samo) co kilka dni temu- tym razem wiecej warstw.