Polecam

2»

Komentarz

• Rejczel powiedział(a):

Słuchałam sobie jakieś 5 lat temu jednago z kazań KS.Nikosa - to były jakieś rekolekcje dla młodzieży - mój mąż wszedł do kuchni, ja mu mówię: posłuchaj jak mądrze mówi ten ksiądz. A mój mąż: no super tylko dlaczego on tak głośno krzyczy ;) No helllloooooł to jest Nikos :smiley: Jego znak firmowy :smiley:

No właśnie - grek... trochę krzyczy ale teraz mniej
  • To były jedne z lepszych jego rekolekcji.
    Znamy się osobiście ale sama byłam w szoku jak mocne były dla mnie te rekolekcje.
    Nikosa nieraz ściągałam nie raz do moich pacjentów.
    Nie raz też słyszałam przez telefon, że mu się nie chce ale jechał i wtedy potem dzielił się, że był to strzał w dziesiątkę.
    A to że się dzieli - tak wygląda dzielenie się Słowem w Neo...
    Jeśli jest ksiądz z drogi to też tak się dzieli. Mówisz o sobie o tym co Cię dotyka.
    Ale macie rację - to pociągą i zmienia perspektywę też.
    Idąc do chorego i proponując księdza czy rozmowę nie idę z piedestału ja oświecona - ale ja doświadczona grzechem
    Podziękował(a) 1Sydora
  • Dziękuję serdecznie za link do rekolekcji ks Skurasa! Nie mogę się nasłuchać!
    Podziękował(a) 1Agnicha
  • Bardzo ciekawe, o nowym filmie o egzorcyzmach:
  • Czy tu tylko pobożne można? Bo ja mam ciekawy wywiad niepobożny
  • @Juka nie tylko... Dawaj, ciekawa jestem!
  • Wywiad z Patrykiem Galewskim, bohaterem filmu Johnny. Prowadząca do bani, ale chłopak super. Pokazuje, że dla każdego jest nadzieja
  • To prześlę wam jeszcze krótkie świadectwo które Patryk Galewski wygłosił na koncercie upamiętniającym ks.Jana. Miałam okazję tam być.

Koncert jak najbardziej świecki i zorganizowany przez równie świeckie i "otwarte" władze naszego miasta ;)
    Juka, nie daje się odtworzyć linku.

Poza tym Patryk ze swoim świadectwem o swoim nawróceeniu i o ks.Janie zdaje się często bywa gościem na różnych rekolekcjach w Swarzewie. I można też spotkać go na Helu jedząc dobry obiad w pewnej restauracji :)
  • Filmik od @Juka działa -trzeba kliknąć w ten napis na dole: obejrzyj w YouTube i normalnie się otwiera.
    Podziękował(a) 3gahana Juka Sydora
  • Ano, dobrze gadasz.
  • Aaaaa :) . Dzięki @Rejczel
    Podziękował(a) 1Rejczel
  • edytowano kwietnia 2023
    wywiad o Camino z Karolakiem, czasem fajny a czasem zbytnio pomieszany w pojęciach ;)
    Podziękował(a) 1Sydora

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik