Jak Roza jest na trudne czasy to i o Kalifornii wspomnijmy: wprowadzono tam PRAWO do zamordowania dziecka od poczęcia aż do 2 miesięcy po urodzeniu. To nie literówka.
Na prawo wpływu nie mamy, módlmy się o opamiętanie przede wszystkim dla rodziców. O mądrość i roztropności dla działaczy pro life, może tam się jeszcze jacyś ostali.
Modlicie się nadal o nawrócenie żołnierzy rosyjskich? Jeśli możecie to módlcie się. 10 różańca - 10 żołnierzy. Przyprowadzajcie ich w modlitwie pod krzyż Pana Jezusa, z pewnością i dziękczynieniem, że On i Jego Matka zrobią resztę. Dziękuję
Proszę o "podbicie listy obecności" pod rozpiską. Modlitwy początkowe w kwietniu wypadają na @Ewa - weźmiesz?
Zapełnione są wszystkie tajemnice, bo zależało nam żeby ta róża trwała w komplecie, ale czekamy jeszcze na 8 osób. Do wzięcia jest coś od @Skatarzyna, @mamababcia i ode mnie. Zapraszamy
@TecumSeh jasne! Strasznie się cieszę! Wolne tajemnice wzięłyśmy, żeby nie było luk. Ale 8 wolnych jest. Ja chętnie oddam którąkolwiek z tych, które mam (światła, bolesne, chwalebne). Wybierz, co tam Ci pasuje. Jeśli nic z tego to jeszcze @Skatarzyna i @mamababcia wzięły "póki nie ma innych chętnych" także też pewnie oddadzą. Rzuć okiem na rozpiskę i daj znać gdzie Cię wpisać. Dziękuję!
Modlitwy początkowe w tym miesiącu dla @aqq. Proszę dajcie znać pod rozpiską, że trwacie.
Ciągle potrzeba tu osób. @Skatarzyna, @mamababcia i ja wzięłyśmy wolne tajemnice na czas dopóki się ktoś nie zgłosi... Ja niestety nie daję rady, zostawiam sobie jedną, pozostałe zwalniam. Także gorąco zapraszam. Bardzo nam tej modlitwy potrzeba, za siebie samych, za siebie nawzajem, za najbliższych i dalszych... O łaskę żywej wiary i nawrócenie...
A co tu tak mało pod rozpiską. Dzięki tym, co kliknęli. Sprawdzam listę obecności. @aqq, @mamababcia, @TecumSeh, @September, @gahana Dajcie znać czy trwacie, proszę.
Pierwsza tajemnica nie ma właściciela... Może ktoś jest chętny? Są też jeszcze inne do wzięcia . Gorąco zapraszamy. Jak się nikt nie zgłosi wezmę modlitwy początkowe, chyba, że ktoś czuje, że bardzo by chciał.
No i tutaj czas sprawdzić listę obecności. Dziękuję, tym, których szukać nie trzeba. I wołam, tych co nam tu pod rozpiską brak: @Ewa z mężem , @Duduś , @TecumSeh , @Rogalikowa , @September - chodźcie, dajcie znać, że trwacie z nami.
Komentarz
Boże...
Jasne, dołączamy.
O mądrość i roztropności dla działaczy pro life, może tam się jeszcze jacyś ostali.
Jeśli możecie to módlcie się.
10 różańca - 10 żołnierzy.
Przyprowadzajcie ich w modlitwie pod krzyż Pana Jezusa, z pewnością i dziękczynieniem, że On i Jego Matka zrobią resztę.
Dziękuję
Mamy maj, w naszej Róży i to tak:
Radosne
1. @Ewa
2. @Duduś
3. @Skatarzyna
4. @Skatarzyna
5. @Skatarzyna
Światła
1. @Skatarzyna
2. @mamababcia
3. @AgataZi
4. @Lorelei
5. @AgataZi
Bolesne
1. @AgataZi
2. @AgataZi
3. @Rogalikowa
4. @September
5. @mamababcia
Chwalebne
1. @gahana
2. Mąż @Ewa
3. @AgataZi
4. @aqq
5.@kuria_domowa
Proszę o "podbicie listy obecności" pod rozpiską.
Modlitwy początkowe w kwietniu wypadają na @Ewa - weźmiesz?
Zapełnione są wszystkie tajemnice, bo zależało nam żeby ta róża trwała w komplecie, ale czekamy jeszcze na 8 osób. Do wzięcia jest coś od @Skatarzyna, @mamababcia i ode mnie.
Zapraszamy
Wolne tajemnice wzięłyśmy, żeby nie było luk. Ale 8 wolnych jest.
Ja chętnie oddam którąkolwiek z tych, które mam (światła, bolesne, chwalebne). Wybierz, co tam Ci pasuje.
Jeśli nic z tego to jeszcze @Skatarzyna i @mamababcia wzięły "póki nie ma innych chętnych" także też pewnie oddadzą.
Rzuć okiem na rozpiskę i daj znać gdzie Cię wpisać.
Dziękuję!
Radosne
1. @Ewa
2. @Duduś
3. @Skatarzyna
4. @Skatarzyna
5. @Skatarzyna
Światła
1. @Skatarzyna
2. @mamababcia
3. @AgataZi
4. @Lorelei
5. @TecumSeh
Bolesne
1. @AgataZi
2. @AgataZi
3. @Rogalikowa
4. @September
5. @mamababcia
Chwalebne
1. @gahana
2. Mąż @Ewa
3. @AgataZi
4. @aqq
5.@kuria_domowa
Jeszcze czekamy na 7osób. Zapraszamy
(Do wzięcia jest coś od @Skatarzyna, @mamababcia i ode mnie.)
Jest nim św. Jan Paweł II.
I mamy czerwiec:
Radosne
1. @aqq
2. @Ewa
3. @Duduś
4. @Skatarzyna
5. @Skatarzyna
Światła
1. @Skatarzyna
2. @Skatarzyna
3. @mamababcia
4. @AgataZi
5. @Lorelei
Bolesne
1. @TecumSeh
2.
3.
4. @Rogalikowa
5. @September
Chwalebne
1. @mamababcia
2. @gahana
3. Mąż @Ewa
4.
5.@kuria_domowa (tajemnica na stałe)
Modlitwy początkowe w tym miesiącu dla @aqq.
Proszę dajcie znać pod rozpiską, że trwacie.
Ciągle potrzeba tu osób. @Skatarzyna, @mamababcia i ja wzięłyśmy wolne tajemnice na czas dopóki się ktoś nie zgłosi...
Ja niestety nie daję rady, zostawiam sobie jedną, pozostałe zwalniam.
Także gorąco zapraszam.
Bardzo nam tej modlitwy potrzeba, za siebie samych, za siebie nawzajem, za najbliższych i dalszych...
O łaskę żywej wiary i nawrócenie...
Zapraszamy do nas.
Sprawdzam listę obecności.
@aqq, @mamababcia, @TecumSeh, @September, @gahana
Dajcie znać czy trwacie, proszę.
Dziękuję.
No to mamy już wszystkie potwierdzenia. Pięknie dziękuję!
I jeszcze wolne miejsca zostały to kto tam ma ochotę dołączyć - zapraszamy!
I mamy lipiec:
Radosne
1.
2. @aqq
3. @Ewa
4. @Duduś
5. @Skatarzyna
Światła
1.@Skatarzyna
2. @Skatarzyna
3. @Skatarzyna
4. @mamababcia
5. @AgataZi
Bolesne
1. @Lorelei
2. @TecumSeh
3.
4.
5. @Rogalikowa
Chwalebne
1. @September
2. @mamababcia
3. @gahana
4. Mąż @Ewa
5.@kuria_domowa (tajemnica na stałe)
Proszę dajcie znać pod rozpiską, że trwacie.
Pierwsza tajemnica nie ma właściciela... Może ktoś jest chętny? Są też jeszcze inne do wzięcia .
Gorąco zapraszamy.
Jak się nikt nie zgłosi wezmę modlitwy początkowe, chyba, że ktoś czuje, że bardzo by chciał.
Dziękuję, tym, których szukać nie trzeba.
I wołam, tych co nam tu pod rozpiską brak:
@Ewa z mężem , @Duduś , @TecumSeh , @Rogalikowa , @September - chodźcie, dajcie znać, że trwacie z nami.
@Duduś , @TecumSeh i @Ewa z mężem - wierzę, że trwacie, ale czekamy tu jeszcze na znak od Was. Odezwiecie się?