Ponieważ mamy już teraz więcej ludzi chętnych niż tajemnic do rozdania mam propozycję żeby zacząć zbierać skład na kolejną różę za konających, zmarłych, dusze w czyśćcu cierpiące. Jeśli znajdą się chętni bardzo chciałabym ją uruchomić. Gdyby ktoś chciał dołączyć na razie tu się zgłaszajcie, proszę. Zobaczymy, co wyjdzie.
Kochani dziękuję za luty. Od jutra zaczynamy marzec. Trochę tu mamy zmian... Witamy @Weronika85 i @Barbasia. Ponieważ mamy więcej ludzi niż tajemnic - Chwała Panu za każdą osobę! - proponuję takie rozwiązanie - @Weronika85 tajemnicę ma zaklepaną, @Barbasia weźmie 5 chwalebną, ja będę odmawiała modlitwy początkowe, ok?
Dziękuję, że tak szybko tyle potwierdzeń, i że jesteście i trwacie. @olgal , @Agmar - wierzę, że trwacie, ale bez kompletu pod rozpiską nie odpuszczę .
Kochani, uruchomiłam rozpiskę na nową różę w tej intencji, w której się tu modlimy. Polecam Waszej modlitwie, żeby ten skład się zebrał . I tak na razie sygnalizuję, że jeśli tam się uda to tu będzie potrzebna osoba do poprowadzenia róży. Pomódlcie się już w tej intencji żeby z Was ktoś tego zadania się podjął. Ja już się modlę.
@Aneczka08 jeśli chcesz. Tylko nie za dużo masz obowiązków z prowadzeniem całego forum, żeby jeszcze róże sobie dokładać? Jesteś bardziej potrzebna do spraw, których nikt z nas nie zrobi. Różę może poprowadzić każdy. Ja też nadal mogę, to nie jest dla mnie obciążenie tylko radość i przyjemność. Ale nie dobrze jak jedna osoba tyle ma, gdy może się w to zaangażować ktoś jeszcze. Naprawdę więcej się otrzymuje niż daje. Warto się tego podjąć. Pomyślcie jeszcze. Jest czas. Następna rozpiską za miesiąc dopiero.
@Ewa , @MagdaB fajnie jakby tak można było już ogłosić komplet potwierdzeń. Spokojniejsza głowa na czas Triduum mile widziana. Przyjdziecie dać znać czy trwacie, proszę.
O, super! Dziękuję @Aneczka08 . @Ewa nam tu bardzo dawkuje te potwierdzenia tak po jednej róży na dzień, a że dzielna kobieta modli się w kilku to tu chyba na koniec zostawiła. Wierzę @Ewa , że jesteś, ale miło by było jakbyś i tu potwierdziła.
Komentarz
Teraz już wiem, że jesteś i super, bo mamy komplet.
Dziękuję bardzo, że jesteście i trwacie.
Odmawia modlitwy początkowe i 1tajemnicę radosną do końca lutego.
Jeśli znajdą się chętni bardzo chciałabym ją uruchomić.
Gdyby ktoś chciał dołączyć na razie tu się zgłaszajcie, proszę.
Zobaczymy, co wyjdzie.
Od jutra zaczynamy marzec.
Trochę tu mamy zmian...
Witamy @Weronika85 i @Barbasia.
Ponieważ mamy więcej ludzi niż tajemnic - Chwała Panu za każdą osobę! - proponuję takie rozwiązanie - @Weronika85 tajemnicę ma zaklepaną, @Barbasia weźmie 5 chwalebną, ja będę odmawiała modlitwy początkowe, ok?
Wyglądałoby to tak:
Marzec 2023:
Część radosna:
1. @tatinek
2. @Weronika85
3. @kuria_domowa
4. @Shrekowa
5. @Ganna4
Część światła:
1. @Agmar
2. @Skatarzyna
3. @Malwina
4. @MagdaB
5. D. (od @Shrekowa )
Część bolesna:
1. A. (od @Shrekowa )
2. El, córka @Rejczel
3. Em, córka @Rejczel
4. @Rejczel
5. A, syn @Rejczel
Część chwalebna:
1. @olgal
2. @Aneczka08
3. Kasia K. (od @Aneczka08 )
4. @Ewa
5. @Barbasia
Dajcie znać pod rozpiską, że trwacie. Dziękuję.
Hop hop
@olgal , @Agmar - wierzę, że trwacie, ale bez kompletu pod rozpiską nie odpuszczę
Od jutra kwiecień, a nasza róża tak rozkwita na ten piękny czas Triduuum i Wielkanocy
Kwiecień 2023
Część radosna:
1. @Barbasia
2. @tatinek
3. @Weronika85
4. @kuria_domowa
5. @Shrekowa
Część światła:
1. @Ganna4
2. @Agmar
3. @Skatarzyna
4. @Malwina
5. @MagdaB
Część bolesna:
1. D. (od @Shrekowa )
2. A. (od @Shrekowa )
3. El, córka @Rejczel
4. Em, córka @Rejczel
5. @Rejczel
Część chwalebna:
1. A, syn @Rejczel
2. @olgal
3. @Aneczka08
4. Kasia K. (od @Aneczka08 )
5. @Ewa
Modlitwy początkowe na stałe w tej róży będę odmawiała.
Dajcie znać pod rozpiską, że trwacie. Dziękuję.
Wołamy w tej róży w tym czasie dusze czyśćcowe do pomocy rodzinie @kudlaty01 - bardzo tego teraz potrzebują.
A dusze czyśćcowe mogą bardzo pomóc.
Polecam Waszej modlitwie, żeby ten skład się zebrał .
I tak na razie sygnalizuję, że jeśli tam się uda to tu będzie potrzebna osoba do poprowadzenia róży. Pomódlcie się już w tej intencji żeby z Was ktoś tego zadania się podjął. Ja już się modlę.
Jesteś bardziej potrzebna do spraw, których nikt z nas nie zrobi. Różę może poprowadzić każdy.
Ja też nadal mogę, to nie jest dla mnie obciążenie tylko radość i przyjemność. Ale nie dobrze jak jedna osoba tyle ma, gdy może się w to zaangażować ktoś jeszcze.
Naprawdę więcej się otrzymuje niż daje.
Warto się tego podjąć.
Pomyślcie jeszcze.
Jest czas.
Następna rozpiską za miesiąc dopiero.
Wy tu całą rodziną się modlicie to może i dobrze by to tak było.
Spokojniejsza głowa na czas Triduum mile widziana.
Przyjdziecie dać znać czy trwacie, proszę.
@Ewa nam tu bardzo dawkuje te potwierdzenia
Wierzę @Ewa , że jesteś, ale miło by było jakbyś i tu potwierdziła.