@Aneczka08 dołączyłam, może być 1 radosna? Dziękuję Wam za potwierdzenia. Cieszą się, że jesteśmy w komplecie. Czyli połowa już jest, to teraz kolejne dwie części już z górki. Zapraszamy, mamy jeszcze wolne tajemnice chwalebne i światła.
Dzisiaj podczas modlitwy przyszło mi takie przeświadczenie, że powinnam modlić się w tej Róży za konających i dusze w Czysccu cierpiące. @AgataZi czy mogłabym dostać 3 tajemnice światła?
@Rejczel piękne. Ja jak byłam w szpitalu miałam takie przemyślenia, w sali obok była starsze panie i to w takim stanie nie rokującym, to było straszne. Codziennie ktoś umierał, tak naprawdę w samotności, bez dobrego słowa i bez modlitwy, potem były płacze i histerię i dalej nikt się nie modlil i takie miałam przemyślenia jak to kiedyś dobrze było jak ludzie umierali w domach otoczeni modlitwa i ze świecą w recy. Teraz mało kto o modlitwie myśli.
@AgataZi mój A. się zdecydował i chce sie z nami podjąć modlitwy w Rozy. Przekonało go to, że będzie miał przyjaciół w Niebie( ziomeczków w Niebie) i tak jak on im teraz pomoże tak kiedyś może oni jemu ocalą skórę Bierzemy 4-tą tajemnice światła jeśli można prosić?
Kochani weszłam na forum tylko żeby wpisać nową rozpiskę w Róży za kapłanów, potem nie będę wchodzić i nie będę mogła podlajkować więc z góry potwierdzam nieustającą modlitwę w tej Róży, jak również A. i D.
Tradycyjnie dajcie lajki pod rozpiską. Dziękuję, że jesteście.
@Rejczel może wolicie wszyscy w tajemnicach światła zostać? Jak chcesz to mogę synka wpisać w 1 albo 2 światła. Na razie dałam po kolei i poleciał do radosnych?
@AgataZi przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, zakręciłam się. Dla nas tak jest dobrze, jak przesuwamy się po tajemnicach więc jest okey tak jak rozpisalas
Komentarz
tak dołącz mnie
Część radosna:
1. @Aneczka08
2. @kuria_domowa
3. @Shrekowa
4. @Ganna4
5. @Agmar
Część bolesna:
1. @Skatarzyna
2. @AgataZi
3. @Honi
4. D.
5. A.
Część chwalebna:
1. @Ewa
2. wolna
3. wolna
4. wolna
5. wolna
Dziękuję Wam za potwierdzenia. Cieszą się, że jesteśmy w komplecie. Czyli połowa już jest, to teraz kolejne dwie części już z górki.
Zapraszamy, mamy jeszcze wolne tajemnice chwalebne i światła.
Część radosna:
1. @Aneczka08
2. @kuria_domowa
3. @Shrekowa
4. @Ganna4
5. @Agmar
Część bolesna:
1. @Skatarzyna
2. @AgataZi
3. @Honi
4. D.
5. A.
Część chwalebna:
1. @Ewa
2.
3.
4.
5.
Część światła:
1. El, córka @Rejczel
2. Em córka @Rejczel
3. @Rejczel
4.
5.
Dla nas to 3-4 minutki dla jakiejś duszy może być wieczność!
Chodźcie
Część radosna:
1. @Aneczka08
2. @kuria_domowa
3. @Shrekowa
4. @Ganna4
5. @Agmar
Część bolesna:
1. @Skatarzyna
2. @AgataZi
3. @Honi
4. D.
5. A.
Część chwalebna:
1. @Ewa
2.
3.
4.
5.
Część światła:
1. El, córka @Rejczel
2. Em, córka @Rejczel
3. @Rejczel
4. A, syn @Rejczel
5.
Część radosna:
1.
2.@Aneczka08
3. @kuria_domowa
4. @Shrekowa
5. @Ganna4
Część bolesna:
1. @Agmar
2. @Skatarzyna
3. @AgataZi
4. @Honi
5. D.
Część chwalebna:
1. A.
2. @Ewa
3.
4.
5.
Część światła:
1.
2. El, córka @Rejczel
3. Em, córka @Rejczel
4. @Rejczel
5. A, syn @Rejczel
Część radosna:
1. A, syn @Rejczel
2.
3. @Aneczka08
4. @kuria_domowa
5. @Shrekowa
Część bolesna:
1. @Ganna4
2. @Agmar
3. @Skatarzyna
4. @AgataZi
5. @Honi
Część chwalebna:
1. D.
2. A.
3. @Ewa
4.
5.
Część światła:
1.
2.
3. El, córka @Rejczel
4. Em, córka @Rejczel
5. @Rejczel
Tradycyjnie dajcie lajki pod rozpiską. Dziękuję, że jesteście.
@Rejczel może wolicie wszyscy w tajemnicach światła zostać? Jak chcesz to mogę synka wpisać w 1 albo 2 światła. Na razie dałam po kolei i poleciał do radosnych?