Samochód dla wielodzietnych
Jakimi samochodami przemieszcza się rodzina wielodzietna ?
Znajomi chcą zmienić auto na większe, bo zrobiło im się ciasno w 5 osobowym + 2 dostawki w bagażniku.
Dzieciaczków jest 5 , do tego wózki 2 i miejsca brak.
Znajomi chcą zmienić auto na większe, bo zrobiło im się ciasno w 5 osobowym + 2 dostawki w bagażniku.
Dzieciaczków jest 5 , do tego wózki 2 i miejsca brak.
Komentarz
Ed: Fotele można wyjmować w dowolnych konfiguracjach, więc bagażówkę też da się z niego zrobić.
Byłam w dobrym humorze i z pełną powagą opowiedziałam panu jak dziecku że są takie większe siedmioosobowe samochody.
Ale tak sobie myślę, że może trzeba było odpowiedzieć "Oczywiście furmanką"? Jak myślicie?
Mój tata ma, kilka razy nim jechałam, rodzice czasem biorą gdzieś dzieci i dla mnie to strasznie upierdliwe auto Dla nas, mimo doskonałego silnika i innych zalet nie kupiłabym. Wymiary zewnętrzne ma jak nasz VW Multivan, a w środku ciasno.
Do jeżdżenia codziennego (odwożenie do szkoły, zakupy z dziećmi itd) te powyżej wspomniane auta pewnie są super. Ale na naszego Multivana bym się nie zamieniła To niesamowicie pojemny i wygodny samochód. I nie ma klaustrofobii wewnątrz, nawet jak jest zapakowany rowerami, namiotami i innymi śpiworami.
Awaryjne sa podobno te z silnikiem diesel, my mamy 2.0T benz+ LPG. Co do jakichś napraw, to żadnych większych nie wymagał przez ten okres jedynie jakieś tam wahacze czy inne tego typu, ale to chyba naturalna kolej rzeczy w każdym użytkowanym samochodzie.
Ja polecam
Na pewno duŻo zależy od tego w jakim stanie kupuje się auto. U nas mechanik stwierdził, że silnik jest ok i te wersje ponoć ponad 500k przejeżdżą.
W schowkach w podłodze mamy butle gazu, benzyna by nas zeżarła.