Szukam specjalisty od stron www
Potrzebuje stworzyć stronę www dla mojej firmy. Chętnie dam zarobić komuś znajomemu, kto się na tym dobrze zna i zechciałby dla mnie taką stronę wykonać. Obawiam się, że musi być dość niestandardowa, więc pewnie robota będzie upierdliwa dość i będzie wymagała sporo kontaktu ze mną.
Jestem wypłacalna.
Jest tu ktoś taki? A może czyjeś dziecko zajmuje się taką działalnością?
Jestem wypłacalna.
Jest tu ktoś taki? A może czyjeś dziecko zajmuje się taką działalnością?
Komentarz
Gdybyś jednak miała już zrobioną - na WP - to umiem wprowadzać bez problemu nowe treści.
No i Ci podbijam wątek .
zrobienie tez nie ejest jakoś trudne, ale tu ma być niestandardowe, czyli co niestandardowego ma być? Bo do tego to już fachman potrzebny
Tam jest też o domenie i serwerze.
Z tym że u mnie nie ma nic szyfrowanego.
Miałam wykupiony fajny kurs w temacie. Na kiedy to wszystko potrzebujesz? Już?
Co potrzebuję mieć na stronie:
1. Informacje ogólne o tym, kim jestem, co robię, z kim współpracuję.
2. Dział z artykułami dotyczącymi obszarów mojej pracy - np. jak się przygotować do porodu domowego, co spakować do torby do szpitala itp. Może jakiś rodzaj Q&A
3. Chętnie jakiś dział z historiami porodowymi napisanymi przez moje klientki.
4. Kontakt
5. Formularz zgłoszeniowy dla osób zainteresowanych współpracą (zawierający dane wrażliwe, w tym dane medyczne)
6. Forum dyskusyjne z częścią ogólną oraz z częścią ukrytą tylko dla położnych.
Może jeszcze coś, ale jeszcze mi nie przyszło do głowy co.
Potrzebuję na wtedy, kiedy będzie gotowe. Firma rusza od 02.03, ale i bez strony www na brak klientek nie narzekam. Strona mogłaby mi ułatwić życie.
Problem z danymi wrażliwymi.
Jeżeli to formularz, który idzie po wypełnieniu na maila, to pół biedy.
Jeżeli chcesz to trzymać w bazie na serwerze, trzeba mieć pewność, że nie ma luk. Żebyś spala w miarę spokojnie, że ktoś tego nie wykradnie i nie będzie cię szantażował.
W obu przypadkach musisz mieć procedury rodo.