Internety, telewizje i tym podobne cuda techniki

edytowano lutego 2022 w Otwarta (Wszyscy)
Zakładają nam światłowód i trzeba będzie wybrać dostawcę, dziś już był Pan z UPC z ulotka i proponował usługi swojej firmy. W moim regionie do tej pory nie udzielali się więc nie wiem czy warto? Z jakiej firmy internet światłowodowy polecacie i czy tv na tym śmiga czy się wiesza?

Komentarz

• O to chyba nasze wioski na podobnym etapie rozwoju @Agmar :)
    U nas kable w ulicy, w domu jeszcze nie. Niektórzy Sąsiedzi dostali oferty z orindż
  • U nas orange. Nie było wyboru.
    Nic się nie wiesza,wszystko jest. Daje radę przy zdalnych 7 urządzeniach...
    Bez tego światłowodu byłoby krucho ze zdalnymi.
    Co do telewizji,nie mamy, nie chcieliśmy. Rodzice moi mają i telewizja się nie wiesza.
    Za to czasem telefon tz.domowy internetowy tak. Zrywa nieraz połączenie (my tej opcji nie mamy,bo pan mąż uparcie chce dopłacać i mieć telefon stacjonarny tradycyjnie,po kablu,więc po staremu jest ok.)
  • wiesia powiedział(a):

O to chyba nasze wioski na podobnym etapie rozwoju @Agmar :)
    U nas kable w ulicy, w domu jeszcze nie. Niektórzy Sąsiedzi dostali oferty z orindż

U nas idzie góra na słupach tych co kable elektryczne :) ulicami to w miastach szli z 6 lat temu ale wsie omijali bo burmistrz stwierdził że na wsi nie trzeba...
  • @olgal ja mam teraz LTE z T-Mobile bo jedyni zasięg mieli tu, ale ostatnio coraz trudniej się dodzwonić coraz słabsze zasięgi telefonu i neta, więc nie wiem może bym zmieniła ale wiadomo lepszy swój problem niż z obcym problemem na nowo się poznawać

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik