Siódma Róża wdzięczności i uwielbienia - patronka bł. Paulina Jaricot
Otóż zakładam taki wątek choć nie wiem, czy tak można... Można? Róże chyba mają być w jakichś intencjach...
Jeśli można i znajdą się chętni to pomysł mam żeby jeszcze taka Róża jak w tytule tu u nas zaistniała.
W wielu wątkach prosimy o wsparcie, o modlitwę w różnych intencjach. Prosimy, prosimy, prosimy...
I wiele otrzymujemy. Nawet jeśli nie prosimy to ile dobra na co dzień dostajemy.
Ile takich cudów małych i dużych już się nam wydarzyło, ile łask, ilu dobrych ludzi, szczęśliwych "zbiegów okoliczności", ile modlitwy za nas, o której wiemy i nie wiemy, słów, które umacniają, spotkań, sakramentów...
Marzy mi się taka Róża tylko dziękująca. Róża uwielbienia...
Co Wy na to?
Po pierwsze czy w ogóle może być Róża w takiej formie.
Po drugie - jeśli tak, to czy znajdą się chętni, bo w pozostałych różach jeszcze sporo wolnych miejsc.
Jeśli można i znajdą się chętni to pomysł mam żeby jeszcze taka Róża jak w tytule tu u nas zaistniała.
W wielu wątkach prosimy o wsparcie, o modlitwę w różnych intencjach. Prosimy, prosimy, prosimy...
I wiele otrzymujemy. Nawet jeśli nie prosimy to ile dobra na co dzień dostajemy.
Ile takich cudów małych i dużych już się nam wydarzyło, ile łask, ilu dobrych ludzi, szczęśliwych "zbiegów okoliczności", ile modlitwy za nas, o której wiemy i nie wiemy, słów, które umacniają, spotkań, sakramentów...
Marzy mi się taka Róża tylko dziękująca. Róża uwielbienia...
Co Wy na to?
Po pierwsze czy w ogóle może być Róża w takiej formie.
Po drugie - jeśli tak, to czy znajdą się chętni, bo w pozostałych różach jeszcze sporo wolnych miejsc.
Komentarz
Pomysł miałam już jakiś czas, ale powstrzymywało mnie dużo wolnych miejsc w różach, które już są. No i nie wiem, czy formalnie tak można.
Ale jak Ty jesteś chętna to już dwie osoby są. Jeszcze klika i można zaczynać.
Można wpisywać się kolejno, albo jak komuś pasuje inna tajemnica to dowolnie.
Zapraszamy serdecznie.
Zapraszam.
Dziękuję @mamababcia . Też zaczęłam zakładając ten wątek.
Ja odmawiam 1 chwalebną.
Radosne
1. @Agnicha
2.
3.
4.
5. @mamababcia
Bolesne
1.
2.
3.
4.
5.
Chwalebne
1. @AgataZi
2.
3.
4.
5.
@Agnicha -którą Tobie?
Radosne
1.
2. @Agnicha
3.
4.
5.
Bolesne
1.@mamababcia
2.
3.
4.
5.
Chwalebne
1.
2. @AgataZi
3.
4.
5.
Radosne
1.
2.
3. @Agnicha
4.
5.
Bolesne
1.
2.@mamababcia
3.
4.
5.
Chwalebne
1.
2.
3.@AgataZi
4.
5.
Wierzę, że jesteście, ale dajcie podziękuja.
Mało nas tu, może ktoś dołączy.
Radosne
1. @Ewasz
2. @groszek
3. @Agnicha
4.
5.
Bolesne
1.
2.@mamababcia
3. @Agmar
4.