Nie muszę chyba pisać, że pamiętamy tutaj teraz szczególnie o @kudlaty01 - o siły dla niego, światło i moc Ducha, i wszelkie potrzebne łaski dla niego i jego rodziny.
@Aneczka08 - zawołam Cię tutaj - czy możesz zmienić tytuł naszej róży - usunąć pierwszą część. Trwamy już w komplecie. Mam nadzieje. Bo szefowa wciąż nie daje znaku życia.... Czy @kuria_domowa jest na fb?
Ufffff, jestem już. Wróciłam z niebytu. Przepraszam najmocniej. Nie mogłam sobie poradzić z otwarciem strony naszego forum. Coś mi ją przy blokowało na Amen. Dopiero teraz się udało. Choć nadal mi wyświetla, że jest arcyniebezpieczna
@AgataZi, bardzo Ci dziękuję za czuwanie nad wszystkim. Jak to dobrze, że tacy dobrzy ludzie są na świecie. Bardzo się wzruszyłam, kiedy zobaczyłam, że podczas mojej nieobecności zapełniły się wszystkie wolne miejsca. Cudnie. Dzięki wielkie.
@kuria_domowa !!!! Jak ja się bardzo cieszę, że jesteś! Tak się martwiłam, wolałam, gdzie mogłam. Dobrze, że już jesteś. Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga widzieć Twoje wpisy. Opieka nad różą była przyjemnością i zaszczytem. Cieszę się, że mogłam. Zostawiam w dobrych rękach. Dziękuję
Tak! Jest komplet! Chwała Panu! A Ty wołaj o zmianę tytułu róży bo @Aneczka08 zapracowana przeoczyła, albo czekała na Ciebie, żebyś ucieszyła się tym kompletem bardziej.
Dziękuję @kudlaty01 , że nawet o tym pamiętasz. Tak bardzo Ci dziękuję za świadectwo jakie w tym czasie dajesz. Nie wolałam @MamaRyba , miałam pewność, że trwa. Ale dziękuję za Twoje potwierdzenie. I jej podziękuj, że trwa. Świadectwo Waszej wiary jest dla nas czymś wobec czego można tylko klękać, schylając głowę przed Panem w pokorze i wdzięczności, że możemy widzieć ludzi tak prawdziwe, głęboko Panu Bogu oddanych. Bardzo Wam dziękuję. W tej róży wszystkie o Tobie pamiętamy i wspierany naszą modlitwą i zapewniany o niej nadał.
Bóg zapłać, @AgataZi, za dobre słowo i modlitwę. To Współmałżonka mnie prosiła (dwukrotnie), bym dał znać i to my dziękujemy za otoczenie nas opieką modlitewną. Nie myślę, że nasze świadectwo jest czymś aż tak wielkim, tym bardziej, że nie wiem, czy nie nadejdą jakieś chwile trudniejsze. Myślę też, że nawet większą Wiarę mogą mieć ci, którzy jednak nie są tak wylewni jak np. ja. Mam wrażenie, że Pan Bóg w Swym Miłosierdziu nas już od jakiegoś czasu przygotowywał. Ta Wiara pomaga nam nie upaść w tych trudnych chwilach, jednak bardzo proszę o nieustawanie w modlitwie, byśmy nawet na chwilę jej nie utracili, bo to bardzo niebezpieczne. Ty my z całego serca dziękujemy.
Komentarz
Trwamy już w komplecie.
Mam nadzieje. Bo szefowa wciąż nie daje znaku życia....
Czy @kuria_domowa jest na fb?
Bardzo się wzruszyłam, kiedy zobaczyłam, że podczas mojej nieobecności zapełniły się wszystkie wolne miejsca. Cudnie. Dzięki wielkie.
Jak ja się bardzo cieszę, że jesteś!
Tak się martwiłam, wolałam, gdzie mogłam.
Dobrze, że już jesteś.
Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga widzieć Twoje wpisy.
Opieka nad różą była przyjemnością i zaszczytem.
Cieszę się, że mogłam.
Zostawiam w dobrych rękach.
Dziękuję
Chwała Panu!
A Ty wołaj o zmianę tytułu róży bo @Aneczka08 zapracowana przeoczyła, albo czekała na Ciebie, żebyś ucieszyła się tym kompletem bardziej.
Tak bardzo Ci dziękuję za świadectwo jakie w tym czasie dajesz.
Nie wolałam @MamaRyba , miałam pewność, że trwa. Ale dziękuję za Twoje potwierdzenie. I jej podziękuj, że trwa.
Świadectwo Waszej wiary jest dla nas czymś wobec czego można tylko klękać, schylając głowę przed Panem w pokorze i wdzięczności, że możemy widzieć ludzi tak prawdziwe, głęboko Panu Bogu oddanych.
Bardzo Wam dziękuję.
W tej róży wszystkie o Tobie pamiętamy i wspierany naszą modlitwą i zapewniany o niej nadał.
To Współmałżonka mnie prosiła (dwukrotnie), bym dał znać i to my dziękujemy za otoczenie nas opieką modlitewną.
Nie myślę, że nasze świadectwo jest czymś aż tak wielkim, tym bardziej, że nie wiem, czy nie nadejdą jakieś chwile trudniejsze. Myślę też, że nawet większą Wiarę mogą mieć ci, którzy jednak nie są tak wylewni jak np. ja.
Mam wrażenie, że Pan Bóg w Swym Miłosierdziu nas już od jakiegoś czasu przygotowywał.
Ta Wiara pomaga nam nie upaść w tych trudnych chwilach, jednak bardzo proszę o nieustawanie w modlitwie, byśmy nawet na chwilę jej nie utracili, bo to bardzo niebezpieczne.
Ty my z całego serca dziękujemy.
+++
Paweł, Olu teraz to jest Wasz czas łaski.
Dacie radę.
+++
MAJ 2023
Radosne
1. @AgataZi
2. @groszek
3. @Libelulla
4. @Sophia
5. @Sydora
Światła
1. @aqq
2. @ola_g
3. @Ida
4. @kuria_domowa
5. @OlaN
Bolesne
1. @Odrobinka
2. @Duduś
3. @MamaRyba
4. @agnieszkamama
5. @Bambidu
Chwalebne
1. @mamababcia
2. @Pietruszkowa
3. @Milamama
4. @mysikrolica
5. @A od @Agmar
Modlitwy wstępne należą w tym miesiącu do niezmordowanej @AgataZi.
Bardzo proszę o potwierdzenia Waszej obecności.
Fajny przydomek mi dałaś - dzięki
Jestem, biorę.