Ja jestem. A że nas mało? Żon na forum dużo, niektóre pewnie są w różach za mężów gdzie indziej, ale i tak wierzę, że wkrótce się uzbiera. Przy tych atakach jakie zły ostatnio przypuszcza na małżeństwa i rodziny, Różaniec to najlepsza broń .
Widzę, że wolne miejsca macie, chętnie dołączę. Mężów na pewno trzeba wspierać modlitwą. Może warto dopisać w tytule wątka, że są jeszcze wolne miejsca? Myślę, że większość myśli, jak ja, że jest komplet i nie zagląda wcale.
Dopisała groszek do pierwszej radosnej-prosimy zatem o modlitwę wstępną(Wierzę w Boga itd) @Ida, masz 2 radosną a @ola_g pierwszą bolesną Mam nadzieję, że Wam pasuje
Ja też zaraz pod Twoim postem potwierdziłam obecność, @kuria_domowa. A ogolnie to planuję rzadziej bywać, więc wybaczcie gdybym kiedyś nie potwierdziła. Modlić sie będę na pewno.
A widzicie- wszystko już wiem bo podłączyłam komputer do prądu. Z telefonu nie widzę wszystkich podziękujów a z komputera owszem. A to zagadka czemu tak
Komentarz
A modlimy się tak:
Radosne
1. @groszek
2. @Ida
3. @kuria_domowa
4. @AgataZi
5. @Odrobinka
Bolesne
1. @ola_g
2.
3.
4. @Bambidu
5. @mamababcia
Chwalebne
1.
2. @Duduś
3.
4.
5.
A że nas mało?
Żon na forum dużo, niektóre pewnie są w różach za mężów gdzie indziej, ale i tak wierzę, że wkrótce się uzbiera. Przy tych atakach jakie zły ostatnio przypuszcza na małżeństwa i rodziny, Różaniec to najlepsza broń .
Chętnie dołączę.
Można prosić drugą radosną?
Może warto dopisać w tytule wątka, że są jeszcze wolne miejsca? Myślę, że większość myśli, jak ja, że jest komplet i nie zagląda wcale.
@kuria_domowa przydzielisz mi którąś?
I może faktycznie w tytule dać, że poszukiwane żony?
@Ida, masz 2 radosną a @ola_g pierwszą bolesną
Mam nadzieję, że Wam pasuje
A ogolnie to planuję rzadziej bywać, więc wybaczcie gdybym kiedyś nie potwierdziła. Modlić sie będę na pewno.
może tak być, dziewczyny?
Radosne
1. @groszek
2. @Ida
3. @kuria_domowa
4. @AgataZi
5. @Odrobinka
Bolesne
1. @ola_g
2. @MamaRyba
3.
4. @Bambidu
5. @mamababcia
Chwalebne
1.
2. @Duduś
3.
4.
5.
Jeszcze tylko brakuje pięciu osób, ależ cudnie. Bardzo Wam dziękuję.