Nauka języków - pomoce dydaktyczne

Proszę o polecenie pomocy dla dzieci w nauce języka - mam na myśli program do systematycznej nauki.

Znam Duolingo i Rosetta Stone. Czy jest coś co jest fajniejsze i skuteczne oraz co działa lepiej (tzn. nie zawiesza się, działa bez problemu i na komórce i na kompie, synchronizuje).

Zależy mi na tym, by dzieci musiały także mówić.

Komentarz

• Memrise,
    Wordbit
  • @Aneczka08 , @Mamaw dziękuję. A czy korzystaliście z tego regularnie? Macie porównanie z Rosetta? Polecacie?
  • Mamy busuu od półtora roku. Dzieci zadowolone i lubią.
  • Aneczka08 powiedział(a):

Mamy busuu od półtora roku. Dzieci zadowolone i lubią.

A masz z jakimś innym porównanie?
  • Z Duolingo. Oba programy dzieci lubią. Moim zdaniem busuu fajniejszy
    Podziękował(a) 1Duduś
  • Nam właśnie Rosetta bardziej niż Duolingo podeszła. Ale miewamy problemy techniczne, stąd szukam czegoś lepszego. Ćwiczycie na komórce czy na kompie?
  • na tablecie
  • @Aneczka08 nie mogę sie doszukać informacji o kwotach - jak to wychodzi, ile płacicie?
  • rocznie ok 240.
    pierwszy rok na jakąs promocję się załapałam to ok 150.

z tym, że walczyłam ostro by nie podawać im numeru karty, nawet paypal zażyłam ale na końcu ciągle chcieli kartę. Więc zamówiłam sobie z banku kartę elektroniczną, która ładuję przed transakcją.
    Podziękował(a) 1ola_g
  • Ja nie mam porównania z innymi, ale swego czasu bardzo polubiłam memrise. Potem na ten world się przeniosłam. W każdym razie polecam.
    A tak przy okazji polecam też matzoo- fajna matma dla dzieci.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik