IKEA Kraków - prośba o zakup drobiazgu

Hej!
Czy ktoś z mieszkańców Krakowa lub okolic będzie w tęczowym markecie przy ul. Josepha Conrada?

Potrzebuję 2 kompletów (4szt) takich złączy:
https://www.ikea.com/pl/pl/p/skadis-zlacze-bialy-10320789/

Nie ma tego na allegro. Jest tylko w tym jedynym sklepie. Może felerne dlatego wycofali.

Z góry dzięki.

Komentarz

• Kurczę, szkoda że nie dałaś znać wcześniej, bo my w ndz o świcie startujemy nad morze. Mogę dać ci jutro rano znać czy dam radę podjechać do Ikea ( oczywiście tuż przed wyjazdem mamy multum spraw na ostatnią chwilę, dlatego teraz nie wiem).
    Podziękował(a) 1wiesia
  • Będę ogromnie wdzięczna. Stany wskazują na mała ilość. Gdyby byl choc 1 komplet czyli 2szt to brać.
    A jak nie uda się Wam czasowo przed wyjazdem, to też się świat nie zawali :)
  • Wyśle najstarszą do Ikei , więc mam nadzieję że będą ????
  • Ogromne dzięki!!
  • Było tylko jedno opakowanie więc mamy 2 sztuki. Jak ci wysłać, InPost czy poczta? Bo to mogę najszybciej dzisiaj załatwić, a tak to dopiero w tygodniu mogę wysłać z Darłowa
  • Wow, dziękuję!!! Inpostem, już podsyłam dane na prv.
  • @Barbasia, wróciliście bezpiecznie? Miałabym podobny interes, jeśli można :)
  • @wiesia dopiero za miesiąc będziemy w Krakowie . Znad morza porzemiescilismy się dziś do lasu poniżej Koszalina i tu będziemy teraz siedzieć. To pilne?
  • Odpoczywajcie @Barbasia! @Dudus mi wlasnie załatwiła :)

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik