Nie wiem czy dobry wątek... nie wiem skad wziac biustonosz dla ddorastajacej córki... korpulentnej bardziej... zorganizowalam z nia logistycznie wypad na starówkę do takiego sklepu z brytolami ale pani powiedziała że dla dziewczynek nic nie mają... żałuję że nie pociągnęłam tematu, bo obwody dorosłe raczej te pod...A miseczki na szybie piszą że od A maja... no ale pani mowila ze w mieście naszym to tylko sieciowki... Triumf esotiqe intissimi ..takie z pepco czy hm wszystkie cisna pod i na ramionach.. co byście robiły... dziewczę delikatne.. obmierzyc samemu i zamówić? Czy do którejś z tych sieciowej podejść. Potrzeba paląca sie robi... jutro mam szansę gdzies podjechac.. Z delikwentka..
@MAFJa wiem chyba o jakim problemie mówisz. Przez chwilę córka wchodziła w xl w Pepco, sportowe. Ostatnio znalazłam z miseczką A w Auchan, proste i delikatne, cieliste, białe i czarne. Można zmierzyć. Chyba w granicach 30zł za sztukę. Następne już pewnie będą bardziej markowe, ale nie byłam pewna czy po długim czasie chodzenia w sportowych, córka da radę z klasyczną naramką.
A tak poważnie to sądzę że- tytuł zdeterminował różne rozumienie o czym ma być wątek. Może wydzielimy - "dla dorastających córek - duchowo" oraz "dla dorastających córek - cieleśnie"?
Komentarz
Edit: takie kupowalam: https://www.smyk.com/p/cool-club-biustonosz-dziewczecy-bialy-iCBUG1620026-S21/i6755787
Sportowe też są.
a wy tu o stanikach
pffffff
Apostoł: "a właśnie, kiepskie tu drogi i można się potknąć. No co? Prawdę mówię i to życiowa sprawa."
Przepraszam, to się na czarny humor nadaje, ale mi się skojarzyło
Może wydzielimy - "dla dorastających córek - duchowo" oraz "dla dorastających córek - cieleśnie"?
Tylko nie każdy ma takie samo rozumienie
Zresztą - czy drugie imię tego forum to przypadkiem nie "offtop.pl" ?
mspanc
Ps. Skąd ten cytat wyżej?
Ed.l.
Mówi, że w takich jej najwygodniej