Wróg publiczny numer 1

edytowano 9 stycznia w Otwarta (Wszyscy)
mamy styczeń więc temat wraca jak bumerang

https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/malopolskie-warszawa-grozil-jerzemu-owsiakowi-smiercia-uslyszal-zarzut-st8251862

po zapoznaniu się z tym artykułem rozumiem to tak jakby kolega do kolegi zadzwonił a potem się dogadali.

Prokurator dodał, że w swobodnej wypowiedzi, podejrzany poinformował, że groźby były motywowane "zapoznaniem się z jednym z reportaży w Telewizji Republika, w którym w złym świetle został przedstawiony Jerzy Owsiak".

nie darzę szczególną sympatię tej telewizji nie oglądam jej, ale to tak żałosne i czytalne że aż śmieszne.
Podziękował(a) 3Calineczka27 pawelk Zuzapola

Komentarz

• Też tak myślę, od początku podejrzane były te krzyki Owsiaka o prześladowaniu, robił grunt.
    Podziękował(a) 1Prayboy
  • Zuzapola powiedział(a):

Też tak myślę, od początku podejrzane były te krzyki Owsiaka o prześladowaniu, robił grunt.

Zwłaszcza że poszkodowany jak wynika z artykułu już wycofał swoje pretensje i wybacza więc kary nie będzie. Kto wie ile ten emeryt przytulił przy okazji za usługę

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik