Będzie przerwa w działaniu forum...tzn już była ;)
Kiedy? Pewnie dziś wieczorem ale równie dobrze może się okazać że nie dziś a jutro, bo nie miałem czasu. A może pojutrze - w każdym razie wieczorem.
Powód? Migracja na nową domenę:)
Niby wiem jak to zrobić - skopiować forum pod nową domenę, ustawić przekierowanie, żeby ze starego adresu wskoczyło na nowy. Ale robię to pierwszy raz w życiu, więc miejmy nadzieję że niczego szlag nie trafi:) W razie czego zrobię kopię zapasową wszystkich tematów i postów - żeby dało się przywrócić stan poprzedni.
Po wejściu na forum zobaczycie komunikat: przerwa techniczna, albo coś podobnego.
Ile to potrwa? No mam nadzieję że do godziny, albo mniej Ale wiecie jak to jest - różnie może być:)
W razie czego będę się posiłkował @kudlaty01
Powód? Migracja na nową domenę:)
Niby wiem jak to zrobić - skopiować forum pod nową domenę, ustawić przekierowanie, żeby ze starego adresu wskoczyło na nowy. Ale robię to pierwszy raz w życiu, więc miejmy nadzieję że niczego szlag nie trafi:) W razie czego zrobię kopię zapasową wszystkich tematów i postów - żeby dało się przywrócić stan poprzedni.
Po wejściu na forum zobaczycie komunikat: przerwa techniczna, albo coś podobnego.
Ile to potrwa? No mam nadzieję że do godziny, albo mniej Ale wiecie jak to jest - różnie może być:)
W razie czego będę się posiłkował @kudlaty01
Podziękował(a) 15[Usunięty użytkownik] [Usunięty użytkownik] Aneta asia Barbasia Bea blaekie EluniaSylwia Hanq Katanna katarzynamarta mamababcia Nowa Rogalikowa Shrekowa
Otagowano:
Komentarz
To 3mam kciuki, żeby Wódz szczęśliwie przeprowadził nasza wioskę na nowe, obfite tereny łowieckie
mspanc