Wynajem mieszkania Warszawa

Dwie pracujące studentki szukają mieszkania do wynajęcia, chcą mieć osobne sypialnie. Najchętniej okolice Pragi. sprawa dość pilna, muszą opuścić mieszkanie, gdyż wróciła właścicielka. Może ktoś coś podpowie?

Komentarz

• Może trafiłoby się miejsce w Akademiku Praskim? Dobre miejsce. Syn sąsiadki znalazł przez ogłoszenie na olx

Podziękował(a) 1asia_ch
  • Asiu, napisz do mnie lub zadzwoń jeśli masz telefon.

• Moja przyjaciółka będzie mieć od lipca kawalerkę do wynajęcia. Warszawa. Saska Kępa. Gdyby ktoś szukał...

Z kolei znajoma poszukuje małego mieszkania/samodzielnego pokoju w Konstancinie lub okolicy.

• jak posprzątam mieszkanie taty to też będę chciała wynająć, 2 pokoje 42 metry, Bielany Piaski. Parter. Umeblowane.
    Gdyby ktos cos słyszał o kims godnym polecenia kto szuka np po wakacjach to się polecam pamięci.

• Hmm, Siostra mojej przyjaciółki wyszła z zakonu po roku. Musi się urządzić na nowo. Ale 42 m to chyba za dużo, chyba że z kimś by wynajęła.

• moni_k powiedział(a):

Hmm, Siostra mojej przyjaciółki wyszła z zakonu po roku. Musi się urządzić na nowo. Ale 42 m to chyba za dużo, chyba że z kimś by wynajęła.

Dwa pokoje.Chyba 12 i 18m jakos..Kuchnia ze zmywarka, pralka. Łazienka taka ...no stare kafelki ma. W razie czego spytaj.

• Ok, spytam

• edytowano 18 czerwca
    moni_k powiedział(a):

Hmm, Siostra mojej przyjaciółki wyszła z zakonu po roku. Musi się urządzić na nowo. Ale 42 m to chyba za dużo, chyba że z kimś by wynajęła.

@moni_k moja przyjaciółka ma do wynajęcia ładną kawalerkę na Śląskiej Kępie

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik