13 róża Maryi Królowej Pokoju o pokój dla świata - zapraszamy
W wielu objawieniach zwłaszcza ostatnich, których tak dużo, na całym świecie Maryja woła - Odmawiajcie codziennie różaniec.
Proście o pokój dla świata.
Ratunek jest tylko w różańcu.
Zapraszam chętnych
Proście o pokój dla świata.
Ratunek jest tylko w różańcu.
Zapraszam chętnych
Otagowano:
Komentarz
Radosne
1.
2.
3.
4.
5.
Światła
1.
2.
3.
4.
5.
Bolesne
1. @Ganna4
2. @AgataZi
3.
4.
5.
Chwalebne
1.
2.
3.
4.
5.
Zapraszamy
Z tego roku:
Orędzie, 25. stycznia 2023
"Drogie dzieci! Razem ze mną módlcie się o pokój, bo szatan pragnie wojny i nienawiści w sercach i narodach. Dlatego módlcie się i ofiarujcie swoje dni poprzez post i pokutę, aby Bóg dał wam pokój. Przyszłość jest na rozdrożu, bo współczesny człowiek nie chce Boga. Dlatego ludzkość zmierza ku upadkowi. Wy, dzieci, jesteście moją nadzieją. Módlcie się razem ze mną, by się urzeczywistniło to, co rozpoczęłam w Fatimie i tutaj. Módlcie się i dawajcie świadectwo o pokoju w waszym otoczeniu i bądźcie ludźmi pokoju. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie."
Drogie dzieci! Nawracajcie się i przywdziejcie pokutne szaty oraz osobistą głęboką modlitwę i w pokorze proście Wszechmogącego o pokój. W tym czasie łaski Szatan chce was uwieść, ale wy, dzieci, spoglądajcie na mojego Syna i podążajcie za Nim na Kalwarię, poprzez wyrzeczenia i post. Jestem z wami, bo Wszechmogący mi pozwala, bym was kochała i prowadziła ku radości serca, w wierze, która wzrasta dla wszystkich tych, którzy Boga kochają ponad wszystko. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Drogie dzieci! Niech ten czas będzie [dla] was czasem modlitwy.
Zapraszam do modlitwy.
Zacznijmy bolesne, ok? 1 czy 2?
Czyli jesteśmy dwie więc od dziś zaczynamy.
Na chwałę Pana Boga razem z Maryją Królową Pokoju - patronką tej róży - od dziś start.
Zapraszamy do nas.
Trwamy na modlitwie prosząc o pokój dla świata.
Up
Chodźcie do nas. To taka ważna intencja a tak trudno o chętnych... zapraszamy
Ja tu na Ciebie @mamababcia cierpliwie czekam Tak coś czułam, że kto jak kto, ale Ty się skusisz
Zapraszamy
To wpisuję od maja, a już teraz witam Cię bardzo bardzo serdecznie!
Dzięki!
Żeby nam się nie rozmyśliła to już wpisuję
Witaj @mamababcia
Radosne
1. Od maja @mamababcia
2.
3.
4.
5.
Światła
1.
2.
3.
4.
5.
Bolesne
1. @Ganna4
2. @AgataZi
3.
4.
5.
Chwalebne
1.
2.
3.
4.
5.
Zapraszamy Kochani do nas bardzo bardzo
Przepraszam za zmyłkę.
Dobrze, że jesteś @mamababcia . Tajemnic mamy do wyboru do koloru.
Możesz jeszcze z kilka zmian zrobić, chociaż się wątek podbija
Może ktoś się skusi
MAJ 2023
Radosne
1. @mamababcia
2.
3.
4.
5.
Światła
1.
2.
3.
4.
5.
Bolesne
1.
2. @Ganna4
3. @AgataZi
4.
5.
Chwalebne
1.
2.
3.
4.
5.
Zapraszamy Kochani do nas bardzo bardzo serdecznie
"Drogie dzieci! Wzywam Was abyście byli apostołami pokoju i radości zmartwychwstałego Jezusa pośród wszystkich tych, którzy są daleko od modlitwy, aby miłość Jezusowa poprzez wasze życie, przemieniła ich do nowego życia, nawrócenia i świętości. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie!"
Nasz malutki skład w komplecie
Zapraszamy do nas Kochani!
W naszej róży od jutra tak:
CZERWIEC 2023
Radosne
1.
2. @mamababcia
3.
4.
5.
Światła
1.
2.
3.
4. @ZielonaKawa
5.
Bolesne
1.
2.
3. @Ganna4
4. @AgataZi
5.
Chwalebne
1.
2.
3.
4.
5.
Zapraszamy Kochani do nas bardzo bardzo serdecznie
"Drogie dzieci! Zapraszam was do pójścia na łono natury i modlitwy, aby Najwyższy przemówił do waszego serca i abyście poczuli moc Ducha Świętego, abyście byli świadkami miłości, jaką Bóg ma dla każdego stworzenia.
Jestem z wami i oręduję za wami. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie."