Kupię auto jeździdło
Córka by chciała sobie kupić coś za małe pieniądze. Ma ktoś coś starego, a mimo to w miarę pewnego do sprzedania? Najlepiej na LPG
No i to kobieta, więc w miarę ładnego

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Komentarz
A2 zostało "zabronione", analogicznie jak GM EV1 i DeLorean (Who Killed the Electric Car?, Framing John DeLorean 2019) Nasz to ostatni rocznik, mamy jeszcze benzynowe.
Audi A2 Review: Celebrating 20 years of the aluminium supermini | CarGurus UK
A tu odkrywczy komentarz:
1 year ago
Dziwię się że nikt nie wspomniał jaki był początek samochodu. Miał to być pierwszy samochód elektryczny od Audi, ale przeliczyli się z kosztami. Dlatego można go nazwać niewypałem. Schowki w podłodze? - miejsce na baterie. Maska nie otwierana? Było to auto koncepcyjne. Audi za dużo kasy wpakowało w projekt i stwierdzili źe uzbroją to w jednostki napędowe z Vaga. Po co wyciszenie Komory silnika skoro miał być elektryczny. Szkoda że Pan Mateusz o tym nie wspomniał...
Moje wymagania, to zeby byl w automacie
Jakby ktos cos
Dajcie znać
@mamlu
poki nie znajdziemy czegos, to trzymamy
Ale mieć nową Siennę, to marzenie
Naprawdę super auto
A jakbyście slyszeli o toyocie RAV 4
W leasing, to dajcie nam znac
chyba za nieduże pieniądze(coś ok 10 tyś) a dla wielodzietnych jakby co to coś opuszczą. Właśnie od nich wróciliśmy więc jestem na bieząco.
Cena do sporej negocjacji.
producenci samochodów od lat zmawiali się przeciwko konsumentom. Auta miały się psuć, rdzewieć, wymagać części, serwisu, paliwa...
Planowo zarzynali takie produkty jak: GM EV1, DeLorean, Audi A2, Saab na alkohol. Istnieje supertani samochód na sprężone powietrze, wątpię żeby jakaś gruba ryba sie zainteresowała.
Samochód z mojego avatara miał silniki w kołach, tego nawet Musk nie robi, Mitsubishi nie chciało rozmawiać.
Samochody nie tanieją bo ich produkcja stoi, są na ten temat materiały w Internecie.
Kto chce tłumaczyć translatorem, to tu jest link:
Fuelling a greener future – E10 petrol available at pumps from today https://www.gov.uk/government/news/fuelling-a-greener-future-e10-petrol-available-at-pumps-from-today
Kocham Go.
Damy znac
Poki co, kupilismy toyotę CHR (nie wiem jak sie pisze) hybryde
Szkoda mi sienny
C-HR
Jeżeli będziecie chcieli kupić coś konkretnego - to proponuję najpierw sprawdzić , na tyle na ile to możliwe. Znając nr VIN - można sporo informacji znaleźć . Zaskakująco dużo .
Pzdr
Jakby coś ktoś wiedział to niech da znać ,;)