Pytanie do Lubliniaków

Jutro jedziemy na wycieczkę do Lublina, gdzie polecacie szukać miejsca parkingowego w okolicach Rynku? Moze byc płatny parking tylko nie chcialabym spędzić 20 minut na poszukiwaniu miejsca bo jedziemy na 12:30 na zwiedzanie podziemnej trasy i pewnie będzie na styk.

Komentarz

• Tak w ogole to wstyd sie przyznac, ale byłam w Honolulu a nigdy nie byłam w Lublinie! Tzn nie licząc McDonalda na obwodnicy.
  • @Wanda jutro zoopark w Lublinie jest :)
    Ja jak jeździłam do archikatedry czy na zamek to parkowałam na targu pod zamkiem - tam zawsze miejsce jest i szlam przez targ w górę, ale pewnie osoby z Lublina mają większą wiedzę:)
  • Nie chcecie spróbować stanąć na placu zamkowym? Nie wiem, czy to aktualne na 100%, ale w weekendy było za darmo. Trudno przewidzieć, jaki będzie ruch.

Jest też parking koło Targu pod Zamkiem. Ten jest płatny, ale do niedawna było 5 czy 6 zł jednorazowo. Niestety tu też może być różnie, może być trochę ludzi, bo na pewno będą sprzedawać kwiaty i pewnie starocie, skoro ładna pogoda.

Nie umiem wkleić linków. Pierwszy to plac Zamkowy 6, drugi Unii Lubelskiej.
  • A parking Tarasów zamkowych?

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieLista numerowanaLista nieuporządkowana
Emoji
Attach file
Attach image
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik