Wakacje urlopy rekolekcje 2023.
Jeżeli ktoś jeszcze szuka wolnego miejsca na wakacje. To zapraszam do naszej,, Tadeuszówki,, domu pielgrzyma.
Mamy 17 miejsc noclegowych.
Można do mnie na priv. Dom przez poł roku służyl rodzinom ukraińskim.
Potem ogarnęłam go i tak się marnuje.
Cisza tylko dzwony biją głośno bo pod kościołem jest
Mój proboszcz nawet jest skłonny zrobić rekolekcje.
Serdecznie zapraszamy do pobytu w naszej Tadeuszówce. Mamy warunki zarówno dla zorganizowanych rekolekcji, warsztatów, dni skupienia jaki i pobytów wypoczynkowych w tym dla rodzin wielodzietnych.
Dom,, Tadeuszówka ” posiada 5 pokoi noclegowych (6, 5, 3,2 i 1-osobowe)z dostępem do wspólnej łazienki i wc. Posiadamy kuchnię z możliwością przygotowywania posiłków oraz przytulną jadalnię z kominkiem.Jest miejsce do gier np. w tenisa, piłkarzyki oraz wiata .
W kościele znajduje się osobna kaplica. Jako Dom Rekolekcyjny jesteśmy otwarci na przyjmowanie pielgrzymek, grup modlitewnych.
Nasz Dom,, Tadeuszówka,”jest położony przy parafii Wniebowzięcia NMP w Wąglikowicach.
12 km od Sanktuarium Królowej Rodzin w Kościerzynie.
5 km od Skansenu we Wdzydzach.
1 km od jeziora Kramsko.
Kaszuby.
Mamy 17 miejsc noclegowych.
Można do mnie na priv. Dom przez poł roku służyl rodzinom ukraińskim.
Potem ogarnęłam go i tak się marnuje.
Cisza tylko dzwony biją głośno bo pod kościołem jest
Mój proboszcz nawet jest skłonny zrobić rekolekcje.
Serdecznie zapraszamy do pobytu w naszej Tadeuszówce. Mamy warunki zarówno dla zorganizowanych rekolekcji, warsztatów, dni skupienia jaki i pobytów wypoczynkowych w tym dla rodzin wielodzietnych.
Dom,, Tadeuszówka ” posiada 5 pokoi noclegowych (6, 5, 3,2 i 1-osobowe)z dostępem do wspólnej łazienki i wc. Posiadamy kuchnię z możliwością przygotowywania posiłków oraz przytulną jadalnię z kominkiem.Jest miejsce do gier np. w tenisa, piłkarzyki oraz wiata .
W kościele znajduje się osobna kaplica. Jako Dom Rekolekcyjny jesteśmy otwarci na przyjmowanie pielgrzymek, grup modlitewnych.
Nasz Dom,, Tadeuszówka,”jest położony przy parafii Wniebowzięcia NMP w Wąglikowicach.
12 km od Sanktuarium Królowej Rodzin w Kościerzynie.
5 km od Skansenu we Wdzydzach.
1 km od jeziora Kramsko.
Kaszuby.
Komentarz
Truskawkowo czeka na gości.
Rodziny wielodzietne bardzo mile widziane!
Zapraszamy, jest jeszcze w czym wybierać jeśli chodzi o terminy.
https://junior.vostok.travel.pl/2023/04/25/12515/